je/libo/divadlo

Andělika a laskavec

  • Datum: Pátek 3. 12. 2021
  • Začátek: 19:00
  • Vstupné: 100 Kč
Andělika a laskavec

Co potřebuje člověk k životu? Stačí uspokojit jeho základní životní potřeby? Nejsou takto „uspokojení“ lidé podobní robotům? Chceme žít v prostředí bez emocí? Chceme, aby námi někdo manipuloval a my nemohli projevit svoji vůli? Chceme být všichni stejní? Kdo a co může pomoci povýšit přežívání na plnohodnotný život? Jaké chování či jednání může být inspirativní a proč? Je vždy nutné měnit staré věci za nové a staré lidi za mladé? Jakou roli v našich životech má přátelství?

Zajímá vás, proč tyto otázky? A proč ne právě tyto? Zkuste je položit ve skupině přátel. Jistě se dozvíte zajímavé věci, které mnoho prozradí. A přijďte do divadla na představení Andělika a laskavec. Zjistíte, jak by asi odpověděly hlavní hrdinky této hry Petera Shaffera, oblíbeného autora úspěšných divadelních her.

Divadelní spolek Rájec-Jestřebí má zde svou tradici již přes 100 let. Herecká štafeta ochotníků je neustále předávána dalším generacím a soubor připravuje každý rok jedno představení.

XII. ročník ORLICKÉ THÁLIE 2021 – přehlídka amatérských divadelních souborů o CENU HYNKA VICENY

Přehlídka se koná v Malé scéně. V průběhu roku se divákům postupně představí devět amatérských divadelních souborů. Jejich výkony budou opět hodnotit diváci podobným systémem jako dosud. Na závěr přehlídky se soubor, který bude hodnocen nejlépe, stane držitelem zlaté Ceny Hynka Viceny.

Orlická Thálie 2021

Fotogalerie
  • Andělika a laskavec
  • Autor: Malá scéna