Kavárna

Út - Čt 15.00 - 22 hod.
Pá 15.00 - 23 hod.
So, Ne zavřeno.

Nápojový lístek
Otevřeno hodinu před každou akcí.
Předprodej vstupenek. tel. 733 61 77 21

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti MALÁ SCÉNA Ústí nad Orlicí, spolek, se sídlem Ústí nad Orlicí, Pod Lesem 263, PSČ 562 03 IČ: 227 38 258, registrace L 6629 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, 1. 1. 2014 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • e-mail
  2. E-mail je nutné zpracovat za účelem zasílání aktualit a programu. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 3 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo odhlášením odběru https://www.msuo.cz/odhlasit-odber
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, i takové, které v současné době společnost nevyužívá.
  5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
světo/běžník

11. 12. 2018 18:00

na/historii

12. 12. 2018 18:00

klub/kino

13. 12. 2018 19:00


výtvar/no.621

6. 12. 2018 18:00 - 30. 12. 2018